Ajankohtaista

Sika! Mallaskoskella VAIN 14.11.

Kolmen näyttelijän, haitarin, huilun ja rytmimunan rusetein ja kultanauhoin koristettu paketti saapuu iloksesi Mallaskosken Panimoravintolan erikoisiltaan vain ja ainoastaan 14.11. Pikkujouluilta vietetään klo 18 alkaen.

Varaa paikkasi heti tai kuitenkin 6.11. mennessä, paikkoja myydään niin kauan kuin tilaa riittää! Paikkoja 50.
Pöytävaraukset Mallaskosken Panimoravintola [email protected] tai p. 050 413 1280.

Sika! Asiallisia joululauluja asiallisille aikuisille

18.00 Ovet aukeavat […]

Ennakkoesityksessä oli tunnelma katossa

Hei me revyytellään! -revyyn ennakkoesitys on takana ja ensimmäinen yleisö on päässyt nauttimaan revyystä Mallaskosken Panimoravintolan uudella teatteriterassilla. Katsomosta kuului lähes jatkuvaa hihitystä, hohotusta ja tirskuntaa, joten mitä ilmeisemmin revyyn vitsit osuivat ja upposivat yleisöön.

Tänään loppuunvarattu ensi-ilta ja siitä se kesä sitten lähtee! Tervetuloa Mallaskoskelle katsomaan kesän naurettavinta showta. Liipuvaraukset http://tornavankesateatteri.net/esitykset/

Kuvassa Nelli Ojapalo, Panu Valo, […]

Näyttelijöiden taustoja ja tunnelmia tulevasta kesästä

Hei me revyytellään! näyttelijäkaarti odottaa jo innokkaasti harjoitusten alkamista Seinäjoella. Kyselimme näyttelijöiltä hieman heidän taustoistaan sekä odotuksistaan Seinäjoki-kesän suhteen.

Törnäväkonkari Tanja Heinänen on koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK) ja on toiminut mm. näyttelijänä, käsikirjoittajana, siivoojana ja alastonmallina. Harrastuksikseen Tanja mainitsee burleskitanssin ja laulun. Tanjan erityistaitoja ovat kokkaus sekä sormien pyörittely samanaikaisesti eri suuntiin.

Tanjan tunnelmat tulevasta Seinäjoki-kesästä: ”Kiva […]

Esittelyssä Hei me revyytellään! -näyttelijäkaarti

Mallaskosken Panimoravintolan teatteriterassilla Hei me revyytellään! -esityksessä yleisöä viihdyttävät näyttelijät (vas.) Panu Valo, Nelli Ojapalo, Antti Kerosuo ja Tanja Heinänen. Reilun tunnin mittaisen esityksen aikana nämä musiikkiteatterin ammattilaiset vetävät niskaansa nelisenkymmentä eri rooliasua hauskuuttaessaan revyy-yleisöä.

Törnävädebyyttinsä tekevä Panu Valo valmistui vuosi sitten Tampereen yliopistosta näyttelijäksi ja hänen viimeisimpiä roolisuorituksiaan on voinut ihailla mm. Ahaa Teatterissa, Hämeenlinnan […]

Mallaskosken Panimoravintola

Partnerimme on seinäjokinen Mallaskosken Panimoravintola. Hei me revyytellään! on 2015 valmistuvan 200 paikkaisen teatteriterassin ensiesitys. Joenrannan ravintolan ja sen yhteydessä toimivan Mallaskosken pienpanimon löydät Vapaudentien vanhan vesitornin kohdalta.
Kesällä: – Auki joka päivä – Paikallista Olutta ja Pubiruokaa – Live-musaa joka viikko – Uutta! Teatteriterassi
Ympäri vuoden: – Tilaustapahtumat ja yksityistilaisuudet – Kokoukset – Panimokierrokset ja […]

Seinäjoen Energia

Seinäjoen Energia on pääyhteistyökumppanimme.
Hyvinvointia.
Vastuullisuutta.
Yhdessä menestymistä.
Tarjoamme asiakkaillemme niin sähkön, kaukolämmön kuin vesihuollonkin palvelut. Seinäjoen Energia -konserni koostuu Seinäjoen kaupungin kokonaan omistamista yhtiöistä Seinäjoen Energia Oy, Seiverkot Oy ja Seinäjoen Vesi Oy. Olemme toimineet toimitusvarmasti ja kustannustehokkaasti jo vuodesta 1927. Tutustu palveluihimme www.seinajoenenergia.fi.

Mainosvarikko

Teatterin ja panimoravintolan mainoslakanat ja muut tykötarpeet toteuttaa Mainosvarikko Seinäjoen Valimontieltä.

Lisää vauhtia mainontaasi.
Visuaalinen suunnittelu, autoteippaukset, mainoskyltit, mainoslakanat, ikkunateippaukset, roll up -telineet, laserkaiverrukset laite- ja opastekilpiin. Teemme yrityksellesi tai yhdistyksellesi vaikkapa messuosaston toteutuksen!
Luotettava. Tehokas. Kilpailukykyinen. Olemme kilpailun tehokkain ja idearikkain varikkotiimi.
Ota yhteyttä, me kerromme miten ajatuksesi voisi toteuttaa.
www.facebook.com/pages/Mainosvarikko-Oy-Pinstriping-Finland

Radio City ja Iskelmä Pohjanmaa

Kesäteatterista kuulet kesäradioissa – kesällä!
RADIO CITY 98.2
Aikuiseen makuun rokkia, jonka tunnet.
Paikallisia ja valtakunnallisia uutisia ja viihdettä 24/7. www.radiocity.fi
ISKELMÄ POHJANMAA 96.9
Parhaita kotimaisia ja kevyen musiikin klassikoita.
Haastatteluja, uutisia ja erikoisohjelmia.
”Suomen arvostetuin kaupallinen radiobrändi”. www.iskelma.fi

Etelä-Pohjanmaan Matkailu

Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy:n toimistolta Matkakeskukselta voit ostaa liput lähialueiden tapahtumiin, varata lähiseutumatkan ryhmällesi ja pyytää apua vaikkapa kokouksen järjestelyissä. Matkailuneuvonnastamme löydät laajasti Suomen matkailuesitteitä, mukana parhaita paloja omasta maakunnastamme. Tutustu Etelä-Pohjanmaan tarjontaan kotisivuillamme!

Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy, Valtionkatu 1, 60100 Seinäjoki
06-420 9090, e-mail [email protected]
www.epmatkailu.fi
www.facebook.com/epmatkailu
www.instagram.com/epmatkailu

Hotelli-Ravintola Alma

Uniikki, vanhaan Rautatieläisten taloon restauroitu Hotelli-Ravintola Alma sijaitsee Seinäjoen keskustassa hyvien yhteyksien päässä matkakeskuksen naapurissa. TULOSSA KEVÄÄLLÄ! Hotelli-Ravintola Almasta yöpymispaketit revyyvieraille.

Tutustu koko tarjontaamme kotisivuillamme: http://www.hotelalma.fi/
TYKKÄÄ meistä Facessa: https://www.facebook.com/hotelalma