Hei me revyytellään!

Mallaskosken Panimoravintolan teatteriterassilla ensi-iltansa 12.6. saava Hei me revyytellään! on aikuiseen makuun sopiva revyy, jossa kyytiä saavat niin julkisuuden henkilöt kuin ajankohtaiset ilmiöt. Näyttämöllä nähdään neljä näyttelijää, jotka panevat parastaan niin puhesketseissä kuin musiikkinumeroissa.

Revyyssä selviää muun muassa miten Kimi Räikkönen esittelee rakasta kotimaataan ulkomaalaisille ja mitä tapahtuu nuorelleparille, joka eksyy vahingossa Tangomarkkinoille. Reilun tunnin mittaisen esityksen aikana neljä musiikkiteatterin ammattilaista vetää niskaansa nelisenkymmentä eri rooliasua hauskuuttaessaan revyy-yleisöä.

Esityksessä ei ole varsinaista väliaikaa. Esityksen aikana voi nauttia Mallaskosken Panimoravintolan antimista ja juomista.  Teatteriterassin oma baaritiski  palvelee yleisöä koko esityksen ajan.

Hei me revyytellään!

12.6.—7.8.2015

Mallaskosken Panimoravintolan teatteriterassi, Vesitorninkatu 1, Seinäjoki

Käsikirjoitus ja ohjaus: Viivi Saarela
Musiikit: Tony Sikström
Koreografi: Nelli Ojapalo
Rooleissa: Panu Valo, Nelli Ojapalo, Antti Kerosuo ja Tanja Heinänen

Pukusuunnittelu ja tarpeisto: Niina Tauru
Ompelija: Jaana Mäki-Jussila
Kampaukset ja maskeeraus: Kiki Söderström
Lavastus: Työryhmä

Esityskalenteri ja lippuvaraukset nettisivuiltamme. Ryhmävarauksia voi tehdä osoitteesta [email protected] tai 050 523 1340. Myös yksityisnäytös on mahdollinen (200 hlö).