Mallaskosken Panimoravintolan teatteriterassilla Hei me revyytellään! -esityksessä yleisöä viihdyttävät näyttelijät (vas.) Panu Valo, Nelli Ojapalo, Antti Kerosuo ja Tanja Heinänen. Reilun tunnin mittaisen esityksen aikana nämä musiikkiteatterin ammattilaiset vetävät niskaansa nelisenkymmentä eri rooliasua hauskuuttaessaan revyy-yleisöä.

Törnävädebyyttinsä tekevä Panu Valo valmistui vuosi sitten Tampereen yliopistosta näyttelijäksi ja hänen viimeisimpiä roolisuorituksiaan on voinut ihailla mm. Ahaa Teatterissa, Hämeenlinnan kaupunginteatterissa sekä Tampereen Työväen Teatterissa. Näyttelemisen ohella Valo toimii myös laulajana ja performanssitaiteilijana. Toisena uutena kasvona Seinäjoella nähtävä Antti Kerosuo on toiminut näyttelijänä ja laulajana mm. Tampereen Komediateatterissa sekä Riihimäen teatterissa.

Muutama vuosi sitten Törnävän Kesäteatterin Peppi Pitkätossuna ihastuttanut Nelli Ojapalo on näytellyt Törnävän lisäksi mm. Riihimäen Kesäteatterissa ja Hämeenlinnan kaupunginteatterissa. Ojapalo ja Kerosuo tähdittivät myös viime joulun alla Riihimäellä esitettyä Teatteri Onnin joulurevyytä Jotain Punaista, Jotain Kuumaa ja Jotain Ihan Pimeetä.

Törnävän Kesäteatterin lavalta mm. hulvattomasta komediasta Älä pukeudu päivälliselle tuttu Tanja Heinänen on näytellyt lisäksi mm. Teatteri Avoimissa Ovissa, Kouvolan teatterissa ja Halkosaaren Kesäteatterissa. Lisäksi Heinänen on käsikirjoittanut ja esiintynyt useissa lyhytelokuvissa, joista viimeisimpänä Tampereen elokuvajuhlillakin juuri palkittu komediallinen satiiri Säälistäjät.