Liput

Lippujen hinnat
Peruslippu 20 €
Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet, lapset (alle 18 v.) 18 €
VIP-lippu (paviljonki 6-9 hlön ryhmille) á 25 €

Varaaminen
Netissä: Lippuvarauslomake avautuu klikkaamalla esityskalenterista haluttua esitystä. Varausmahdollisuus sulkeutuu aina kaksi tuntia ennen esityksen alkua.

Sähköpostilla: Lippuja voi varata sähköpostitse  viimeistään vuorokautta ennen esitystä.

Puhelimitse: Lipunmyynti palvelee puhelimitse arkisin ja esityspäivinä klo 10-14 sekä aina 2 h ennen esityksen alkua numerossa . Tuntia ennen esitystä palvelemme ensisijaisesti kyseiseen esitykseen tulossa olevia asiakkaita.

Lunastaminen
Varatut liput on lunastettava teatteriterassin lipunmyynnistä esityspäivänä viimeistään puoli tuntia ennen esityksen alkua. Lipunmyynti aukeaa aina tuntia ennen esityksen alkua, jolloin pääsee myös katsomoon. Liput voi halutessaan lunastaa myös ennakkoon Mallaskosken Panimoravintolasta sen aukioloaikoina.

Ryhmäliput ja -varaukset
20-49 hlö á 18 €
50-99 hlö á 17 €
100-199 hlö á 16 €
200 á 15 € = 3000 € koko esitys

VIP-lippu (paviljonki 6-9 hlön ryhmille) á 25 €

Ryhmä- ja VIP-aitiovaraukset sekä tiedustelut puhelimitse  tai sähköpostilla.

Lippuja myynnissä myös Etelä-Pohjanmaan Matkailussa arkisin klo 9-16 sekä Mallaskosken Panimoravintolasta sen aukioloaikoina.

Meillä käy Tyky- ja Smartum -kulttuurisetelit sekä  Ystäväkortti.

Esityspaikka

terassipohja-konv

Törnävän Kesäteatteriyhdistyksen kesän 2015 Hei me revyytellään! -esityksestä pääsee nauttimaan Mallaskosken Panimoravintolan uudella teatteriterassilla osoitteessa Vesitorninkatu 1, Seinäjoki.

Teatteriterassin peruskatsomossa on 180 asiakaspaikkaa, joista osa on katoksen alla. Paikkoja ei ole numeroitu. Kolmea VIP-aitiota voi varata á 6-9 hengen ryhmille. VIP-aitiossa on pöytäryhmä ja kesäsohva oman katoksen suojassa sekä tarjoilija käytettävissä myös esityksen aikana. Teatteriterassin oma baaritiski palevelee kaikkia katsojia koko esityksen ajan.

Vieressä suuntaa-antava pohjakuva teatteriterassista.

Ruoka & juoma

Teatteriterassin oma baaritiski palvelee koko esityksen ajan. VIP-aitioissa on mahdollista ruokailla myös esityksen aikana. Suosittelemme tilaamista ennakkoon.

Ruokailun tai kahvit esityksen yhteyteen voi halutessaan varata etukäteen. Ennen tai jälkeen esityksen on mahdollista ruokailla tunnelmallisessa Mallaskosken Panimoravintolassa ryhmän koosta riippuen joko buffet´na tai annoksina.  Kysy räätälöity tarjous yli 10 hengen ryhmille suoraan ravintolasta  tai .

Tutustu menuun ja varausohjeisiin tarkemmin täällä: www.mallaskoskenpanimoravintola.fi/ruoka

Majoitus

Yhteistyökumppanimme tarjoavat edullisia majoituspaketteja revyyn kylkeen:

Hotelli-Ravintola Alma

Kesäteatteripaketti:
136 € (sviitti 240€)/ 2 hlö / yö, majoitus kahden hengen huoneessa
99€ / 1 hlö / yö, majoitus yhden hengen huoneessa
Paketti sisältää yhden yön hotellimajoituksen, runsaan hotelliaamiaisen sekä liput revyyseen

Varaukset ja tiedustelut: tai puhelimitse

Hotelli Sorsanpesä

Kesäteatteripaketti:
70€ / hlö / yö, majoitus 2 hengen huoneessa
101€ / hlö / yö, majoitus 1 hengen huoneessa
Paketti sisältää yhden yön majoituksen 1 tai 2 hengen Comfort-tason huoneessa, Buffet-aamiaisen sekä yhden teatterilipun.

Varaukset ja tiedustelut:  tai

Tulossa:

Cumulus Seinäjoki

puhelin tai sähköposti seinajoki.cumulus (at) restel.fi

Matkailupaketit ja muut elämykset

Ryhmämatkalaisille on tarjolla erilaisia elämyksiä revyyn oheen. Etelä-Pohjanmaan Matkailun kautta on saatavilla erilaisia matkailupaketteja kuten Kuohuristeily ennen tai jälkeen esityksen. Kuohuristely sisältää panimokierroksen Mallaskoskella sekä oman jokilaivaristeilyn. Tiedustelut ja varaukset Etelä-Pohjanmaan Matkailusta .

Mallaskosken Panimoravintolasta voi varata ryhmälle myös mm. panimokierroksen tai olutkoulutuksen. Panimoravintolassa onnistuu myös kokoukset, juhlat ja muut yksityistilaisuudet. Kysy räätälöity tarjous tai .